Πουέρτο Ρίκο

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Πουέρτο Ρίκο

Ακίνητα προς πώληση στο Πουέρτο Ρίκο

Το Πουέρτο Ρίκο είναι ένα νησί της Καραϊβικής και ένα μη ενοποιημένο έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, με ένα τοπίο βουνών και καταρρακτών και το τροπικό δάσος του El Yunque. Στο Σαν Χουάν, την πρωτεύουσα και την κύρια πόλη, η περιοχή του Πράσινου Νησί είναι γνωστή για τα ξενοδοχεία, τα beach bar και τα καζίνο. Η παλιά συνοικία San Juan χαρακτηρίζεται από πολύχρωμα αποικιακά κτίρια και El Morro και La Fortaleza, δύο επιβλητικά και αρχαία φρούρια.

Το Πουέρτο Ρίκο βρίσκεται στα βορειοανατολικά της θάλασσας της Καραϊβικής μεταξύ της Δομινικανής Δημοκρατίας και των Παρθένων Νήσων.

Γνωστό ως το Μαργαριτάρι της Καραϊβικής ή το νησί της γοητείας, κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Πουέρτο Ρίκο, αυτό το υπέροχο νησί θα σας προσφέρει πολλά για να σας προσφέρουμε πάνω από όλα εάν ενδιαφέρεστε για ακίνητο προς πώληση στο Πουέρτο Ρίκο. Ωστόσο, αν επιλέξουμε να παραμείνουμε μια μεγαλύτερη εποχή στο νησί, πρέπει να έχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Αν πάτε να ζήσετε εκεί και χρειάζεστε ένα ακίνητο προς πώληση στο Πουέρτο Ρίκο, αυτό το άρθρο θα λύσει όλες τις αμφιβολίες σας.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της ζωής και αναζήτησης ενός ακινήτου προς πώληση στο Πουέρτο Ρίκο είναι ότι μπορείτε εύκολα να μετακομίσετε στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς οι κάτοικοι αυτής της χώρας δεν χρειάζονται θεώρηση για να εισέλθουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επιπλέον, το δολάριο ΗΠΑ χρησιμοποιείται ως νόμισμα, επομένως ο πληθωρισμός δεν επηρεάζει την οικονομία του, όπως στην υπόλοιπη Αμερική.

Ωστόσο, το Πουέρτο Ρίκο, ως συνδεδεμένο κράτος, εξαρτάται ουσιαστικά από τις αποφάσεις που λαμβάνει στις Ηνωμένες Πολιτείες, με αποτέλεσμα οι πολίτες να μπορούν να ψηφίζουν μόνο στις τοπικές εκλογές και επίσης ότι τα δικαιώματα των εργαζομένων δεν πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, δεδομένου ότι οι νόμοι δύναμη στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν ισχύουν για το νησί.

Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στο Πουέρτο Ρίκο πρέπει να ξέρετε ότι γενικά, η ζωή στο Πουέρτο Ρίκο είναι αρκετά φτηνή σε σύγκριση με άλλες χώρες του κόσμου. Ο προϋπολογισμός των δαπανών ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή στην οποία μένετε και τον τρόπο ζωής που αποφασίζετε να υιοθετήσετε.

Όσον αφορά τα τρόφιμα, οι τιμές είναι αρκετά προσιτές, ανάλογα με το πού αποφασίζετε να ψωνίσετε, καθώς υπάρχουν ιδιωτικά σούπερ μάρκετ όπου τα ποσοστά είναι υψηλότερα, αλλά αν είναι λιγότερο, μπορείτε να βρείτε δημοφιλείς αγορές όπου όλα βρίσκονται σε πιο λογική τιμή.

Οι καλύτερες περιοχές για να διαμείνουν και ψάχνουν για ακίνητα προς πώληση στο Πουέρτο Ρίκο είναι:

Το Σαν Χουάν είναι η πρωτεύουσα της χώρας, το κύριο λιμάνι και ο τόπος με τον υψηλότερο τουριστικό δείκτη, γνωστό ως πόλη των πλακών.

Bayamón: είναι μια μικρή πόλη αφιερωμένη στο chicharron και τους καουμπόηδες.

Ponce που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, είναι η μαγευτική πόλη του ξηρού κλίματος και της βλάστησης και των σπάνιων ροών.

Καρολίνα: γνωστή ως η γη των γιγάντων.

Ο Mayagüez είναι ο δυτικός σουλτάνος ​​καθαρά νερά, γνωστός για τις καλλιέργειες μάνγκο.

Θα μπορούσαν να είναι ενδιαφέροντα μέρη όπου ψάχνουν για ακίνητα προς πώληση στο Πουέρτο Ρίκο.

  •  
    Μετακομίζοντας στο Πουέρτο Ρίκο: όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

       Η αγάπη εκ πρώτης όψεως μπορεί να είναι ο τίτλος αυτής της σύνταξης μας, διότι το έθνος που σήμερα θα αναλύσουμε για σας και μαζί σας είναι πραγματικά μοναδικό και υπέροχο. Μιλάμε για το νησί του Πουέρτο Ρίκο. Αυτό το νησιωτικό κράτος είναι μέρος των ΗΠΑ ως μη ενσωματωμένο έδαφος και βρίσκεται ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Γεια σας, σας ζητώ να μην συγχέουμε το μήνυμά μου λίγο άμεση. Είναι απλά ότι είμαι ισπανικά, αλλά το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα του εξωτερικού, ακριβώς σ...
Cod. 5845

Πώληση Τριάρι, Πουέρτο Ρίκο, Caguas, Caguas, Paseo Degetau, Calle Degetau

131,286.98EUR
Πώληση
Τριάρι

387 m²
Όμορφο διαμέρισμα προς πώληση στο Δήμο Caguas, 25 λεπτά από το δάπεδο του Αγίου Juan.3rd (Ρετιρέ), μπροστά από το κολύμπι pool.Very ιδιωτικό και peace...
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB